Мъж се удави на пристанище Пирея в гръцката столица Атина, след

...
Мъж се удави на пристанище Пирея в гръцката столица Атина, след
Коментари Харесай

Мъж загина, след като бе бутнат в морето от служители на ферибот в Атина

Мъж се удави на пристанище Пирея в гръцката столица Атина, откакто беше блъснат към водата от членове на екипажа на ферибота, с който е щял да пътува, съобщи гръцката национална телевизия ЕРТ. 
Мъжът е бил на 36 години. 
Във видео, оповестено в обществените мрежи, се вижда по какъв начин двама чиновници на плавателен съд блъскат индивида, който се пробва да се качи на борда в последния миг. По-късно е намерен мъртъв в морето.
Прокуратурата в Пирея нареди задържането на причинителите. Полицията е започнала следствие.
Министърът на морския флот и по въпросите на островите Милтиадис Варвициотис изрази съболезнованията си по отношение на случая и удостовери, че са подхванати всички нужни ограничения за търсене на отговорност.
Фериботът е бил с направление от Пирея към Ираклио на остров Крит. Той е потеглил, но впоследствие капитанът е получил указания да се върне, уточняват от „ Катимерини “.
Екипаж от друга компания е нает, с цел да извърши нормалния маршрут.
От ЕРТ пишат, че починалият мъж бил член на многодетно семейство в град Агиос Николаос в Крит и е живеел там в жилище за служащи дружно със сестрите си. Допълва се, че е бил известна фигура в локалната общественост, „ добросърдечен човек, който се е борил да изкарва прехраната си, като е правил услуги в магазините в града “. 
Мъжът е отишъл по работа в Атина и през вчерашния ден вечерта е щял да се върне към Крит.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР